Musical.ly akımına Facebook da katıldı

Son dönemde olukça popüler olan Musical.ly akımına Facebook da katıldı. Sosyal medya devi, Musical.ly uygulamasına benzer bir özelliği uygulamasına ekledi ve kullanıcıların beğenesine sundu.

06-06-2018

Müziğin platformda nasıl kullanılacağı üzerine çalışmalar yürüten Facebook, Lip Sync Live adındaki özelliği duyurdu. Son dönemde oldukça popüler olan Musical.ly uygulamasından esinlenilen bu özellik sayesinde kullanıcılar müziklere dudak ve mimik hareketleriyle eşlik edebilecek.

Musical.ly’den farklı olarak Facebook’ta offline kayıt özelliği bulunmuyor. Lip Sync, sadece Facebook canlı yayını başlatıldığı zaman kullanılıyor. Yayın bittikten sonra videonuzu indirebiliyorsunuz. Ancak bu kaydı almak için yapacağınız hareketler, tüm arkadaşlarınız tarafından canlı olarak izlenebilecek. Bu nedenle çok az kişi tarafından kullanılacaktır.

Bugünlerde Musical.ly videoları sosyal medyanın büyük bölümünü işgal etmiş durumda. Facebook, akımı kaçırmamak adına Lip Sync Live özelliğini ABD’de kullanıma sundu. İlerleyen günlerde diğer ülkelerdeki kullanıcılar da bu özelliği kullanabilecek. Facebook tarafından yapılan açıklamada platforma müzik ile ilgili daha fazla özelliğin ekleneceği duyuruldu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.