Nokia 2 Türkiye satış fiyatı belli oldu

 

Nokia 2’nin Türkiye satış fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu. Giriş seviyesi özelliklere sahip ve yakın zamanda Android 8.0 Oreo güncellemesi alacak Nokia 2’nin Türkiye satış fiyatı

10-01-2018

HMD Global tarafından Nokia markası kullanılarak üretilen düşük özelliklere sahip Nokia 2 modelinin Türkiye satış fiyatı belli oldu.

Giriş seviyesine hitap eden Nokia 2’nin tanıtımı Ekim ayının sonunda yapılmıştı. Nokia 2, 5 inç büyüklüğünde, 720p çözünürlüğünde LTPS bir ekrana sahip. Koruma teknolojisi olarak Corning Gorilla Glass 3 tercihinde bulunulmuş.

Performans özellikleri bir hayli düşük olan telefona Snapdragon 212 işlemcisi güç veriyor. İşlemciye Adreno 304 GPU, 1 GB RAM ve 8 GB dâhili depolama alanı eşlik ediyor. MicroSD kart desteği ile hafızayı genişletebilmek mümkün.

Arkada 8 MP, önde 5 MP kameranın bulunduğu Nokia 2’de 4100 mAh büyüklüğünde bir batarya yer alıyor. Firma tarafından paylaşılan verilere göre bu batarya, iki gün kullanım ömrü sunuyor. Telefonun özelliklerine baktığımızda da tek tatmin edici özelliğinin büyük batarya hacmi olduğunu söyleyebiliriz. Kutudan Android 7.1.1 yüklü olarak çıkan Nokia 2 için Android 8.0 Oreo güncellemesi yayınlanacak.

Nokia 2, Türkiye satış fiyatı 849 TL olarak belirlendi. Ocak ayı bitmeden satışa sunulacak. Nokia 2, yurt dışında 99 dolara satılıyor. Telefonun özelliklerini ve yurt dışı satış fiyatını düşündüğümüzde ülkemizdeki 849 TL’lik satış fiyatının bir hayli yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.