RELLA MEDYA; SOSYAL MEDYA ÇALIŞMALARI

Günümüz vazgeçilmezlerinden biri haline gelen yeni bir dünya, sosyal medya. Şuanda çalışmalarını yürüten çoğu marka ve şirketler sosyal mecraları aktif olarak kullanmaktadır. Sosyal mecralar, markayı duyurmak açısından oldukça önemli bir yer tutmakta. Sosyal medyada aktif olan firmalar diğerlerine göre daha fazla kitleye ulaşıyor ve markasını daha fazla insana duyuruyor. Sosyal medya kullanıcı odaklıdır ve her iki tarafında söz hakkı vardır bu sebepten çok fazla tercih edilmektedir. Popüler sosyal mecralar; Facebook, Twitter, Linkedin, Google+, Pinterest, Instagram, Tumblr, Youtube, Flickr.

Untitled-1

Biz Rella Medya olarak; sosyal medya çalışması yaparken ilk olarak sosyal mecralardaki firma hesaplarınızı açıyor, izin verilen sitelerde tasarım giydirmeleri yapılıyor ve sosyal ağları kullanıma hazır hale getiriyoruz. Yaptığımız sosyal medya kullanım planlamasını size sunuyor, hızlıca uygulamaya geçiyoruz. Sizin adınıza haberler, görseller, hizmetler, referans vb. bilgiler profosyonel bir şekilde paylaşıyoruz. Paylaşımlar, belirlediğimiz hedeflemelere bağlı kalınarak uygun saatlerde uygun kişilere erişmek amaçlı yapılıyor. Bütün çalışmaların aylık ve yıllık raporlarını sizinle paylaşıyoruz. Bu raporlar sayesinde de gelişmelerin takibini sağlayabiliyorsunuz. Bu sırada sektörünüzde olan gelişmeleri takip ediyor, çeşitlilikler yaratıyor ve sizin onayınıza sunuyoruz.

Sosyal medya, fiyat ve detaylı bilgi için tıklayınız.

Rella Medya, Kamuran AKKOR ve Onur ŞENAY’ın sahibi oldukları Kats Sahne’nin sosyal medya hesaplarını yapmıştır.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.