Samsung Galaxy Note 8 Star Wars paketi meraklılarını bekliyor

Star Wars: Son Jedi filmine yönelik olarak hazırlanan Samsung Galaxy Note 8 Star Wars paketi içerisinde serinin hayranları için çok değerli hediyeler bulunuyor.

21-12-2017

Star Wars: Son Jedi filmine yönelik olarak Disney’in ortaklıkları devam ediyor. Nvidia ve OnePlus gibi firmaların özel versiyonlarının ardından Samsung da Star Wars için özel bir paket hazırladı.

Samsung, Star Wars temasını amiral gemisi Galaxy Note 8 için kullanmış. Samsung Galaxy Note 8 Star Wars paketi içerisinde Galaxy Note 8 modeli, Gear S3 akıllı saati, 64GB EvoPlus microSD kart, Star Wars ve Rey işlemeli Galaxy Note 8 Alcantra kılıf, Hasbro’dan Star Wars Black Series Edition aksiyon figürü yer alıyor. Paket özel bir kutu içerisinde gelecek.

Samsung tek tek ürün seçeneği sunmamış. Bu bakımdan 6099TL’lik paketin tamamına sahip olmanız gerekiyor. Yani Galaxy Note 8 modeli olanlara hitap etmiyor. Kampanya 13 Aralık 2017 – 28 Şubat 2018 tarihleri arasında geçerli olacak.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.