Samsung Gear S3 Tanıtım Tarihi

Samsung Gear S3 ile akıllı saat piyasasına yeni bir anlayış getirmeyi planlıyor. Haberin kaynağı olan, Korea Herald Samsung Gear S3’ü  önümüzdeki Eylül ayında Berlin’de gerçekleşecek olan IFA 2016 etkinliğinde tanıtmayı planlıyor.hdgsadgjdgfhdkjfhdk

Haberin kaynağı olarak ise ürettiği lüks saatler ve takılar ile ünlü olan De Grisogono markası gösteriliyor. Samsung’un yeni nesil akıllı saatinin lüks versiyonu üzerinde çalışılmakta. De Grisogono daha önce de Gear S2 için Samsung ile beraber çalışmış ve ortaya oldukça şık bir tasarım çıkarmıştı.

Gear S3’ün lüks versiyonunun tanıtım tarihi olarak ise Baselworld 2017 gösteriliyor. Baselworld her yıl dünyaca ünlü markaların saat ve takılarının tanıtımının yapıldığı bir etkinlik. Gear S3’ü de Mart 2017’de tanıtmayı planlıyorlar. Lüks Gear S2’de geçtiğimiz Mart ayında Baselworld’de tanıtılmıştı.

Samsung ve de Grisogono ortaklığı ile yapılan lüks Gear S2’de 100’den fazla siyah ve beyaz elmas kullanıldı ve 15.000 bin dolardan satışa sunulmuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.