Samsung’un 2560×1600 piksellik tabletlerine ait bilgiler gelmeye devam ediyor

Samsung’un bu yıl için 12.2 inçlik 2560×1600 piksel çözünürlüğe sahip yeni tabletler üzerinde çalıştığına dair bilgiler gelmeye devam ediyor.

Bu kez sızıntılarıyla ünlü Evleaks tarafından paylaşılan bilgilere göre Samsung bu çözünürlüğü destekleyen iki farklı boyutta tablet modeli hazırlıyor.

SM-P900 kod adına sahip model 12.2 inçlik bir ekran barındırırken, Exynos 5 Octa yonga seti ve S-Pen teknolojisini de beraberinde getiriyor. Ekranın piksel yoğunluğu ise 247ppi seviyesinde. P-600 kod adına sahip diğer model ise 10 inçlik ekranında 299ppi yoğunluğa kadar ulaşabiliyor. Bu modele güç verecek olan yongaseti ise Qualcomm tasarımı Snapdragon 800 olacak.

Samsung bu yıl herhangi bir üst seviye tablet modeli piyasaya sürmedi. Galaxy Tab ailesini 3. seri ile yenilerken, Galaxy Note 8.0 ise S-Pen ailesini zenginleştirdi. Beklentiler 12.2 inçlik modelin Galaxy Note 12 olarak Note ailesine katılacağı yönünde. 10 inçlik model ise muhtemelen Nexus 10 modelinin devamı olacak.

Zira yeni Nexus 7’de Google’ın Qualcomm işlemciden yana tercihini kullanması, batarya problemleri nedeniyle eleştirilen Nexus 10 tabletinin devamında da Qualcomm’u kullanabileceği yorumlarının yapılmasına neden oluyor.

[alıntı]
www.rellamedya.com

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.