Seagate’den Xbox One için 512GB SSD sürücüsü

Xbox One ve Xbox One S sahipleri için Seagate tarafından geliştirilen Game Drive for Xbox One SSD adındaki sürücü, 512GB kapasite ile oyunculara hızlı yükleme imkanı sunacak.

02-11-2016

Son dönem konsollarının harici depolama sürücüleri ile desteklenebiliyor olması pek çok ürünün de piyasaya çıkmasını sağladı. Bu konuda daha önce farklı çözümler sunan Seagate, depolama sıkıntısı çeken oyunculara yeni bir sürücü seçeneği satışa çıkardı.

Seagate’nin Xbox One ve Xbox One S konsolları için hazırladığı yeni SSD sürücüsü 512GB kapasite taşıyor. Flash depolama olduğu için de kullanıcılara oyunları daha hızlı yükleme ve başlatma imkanı sunuyor. Alüminyum kasanın çerçevesi Xbox teması ile uyumlu. Ayrıca kasa üzerinde özel bir Xbox logosu da yer alıyor. Yapı olarak da sürücü oldukça ince bir profile sahip.

Herhangi bir güç adaptörü gerektirmediği için tak ve çalıştır tarzında kullanılabilen Seagate Game Drive SSD for Xbox One, her ne kadar Xbox serisi için geliştirilmiş olsa da standart bilgisayar sistemleriyle de uyumlu. USB 3.0 bağlantısı sayesinde çok hızlı veri transferi mümkün oluyor. Seagate’nin şimdiye kadar sunduğu Xbox depolama çözümleri 2TB ve 4TB HDD şeklindeydi. Seagate Game Drive SSD for Xbox One için 199$ fiyat isteniyor ve gelecek ay raflara çıkacak.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.