ŞİRKETLER İÇİN ETKİN PİNTEREST KULLANIMI

Sosyal ağlar topluluğuna yeni katılmış olsa da gerçekten popüler olmayı başarmış bir program Pinterest. Şirketlerin bu sosyal ağı anlaması,tanıması ve etkili kullanabilmesi için diğer sosyal ağlarda izlediği stratejiden farklı yollar izlemesi gerekebilir. Kısaca Pinterest‘i etkin kullanmak için izlenmesi gereken yollar şöyledir:

Untitled-1

 

Fotoğraflarınızı web sitenizden yüklemeniz gerektiğinde ziyaretçilerin web sitesini ziyaret etmesini kolaylaştırır. Fotoğraf ve videolarınızı sitenizin linkini vererek bağlantılı olarak paylaşabilirsiniz. Her kategoriye göre oluşturduğunuz panolar ziyaretçilerinizi arttıracaktır. Panolarınıza yüklediğiniz fotoğrafların dikey olmasına özen göstermeniz hesabın düzen görüntüsü açısından önemli olacaktır. Panolarınız sadece ürünleriniz ve yaptığınız işlerle alakalı değil farklı hobi ve sanat içerikli de olmalıdır. Panolarınızın içeriğine hakim olup doğru kategoride paylaşım yapın. Paylaştığınız pano ve fotoğrafların açıklama kısmını sade  bırakmanız ve fotoğrafı ilgi çekici kullanmanız ziyaretçinin dikkatini çekecek ve profiliniz ziyaret edip daha fazla içerik görmesini sağlayacaktır. Ziyaretçi kitlenizle ortak olacağını düşündüğünüz panoları takip edin. Farklı sosyal ağlarınızı Pinterest’e bağlamanız diğer hesaplarınıza da ziyaretçi kazandıracaktır.

Bu yöntemleri uygulayıp düzenli kullanımla ve sabırla Pinterest profilinizi başarılı konuma getirebilirsiniz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.