Şirketlerde Etkin Linkedin Kullanımı

linkedin111

Linkedin, kullanıcıların profesyonel olarak iş ve kariyer alanlarında paylaşımların bulunduğu bir sosyal sitedir. Türkiye’de bir çok kullanıcı Linkedin’de aktif olarak iş bilgilerini ve kariyer geçmişlerini paylaşmakta bu sayede iş dünyasından kişiler birbirleriyle iletişime geçmektedir.

Linkedin iş dünyasından profesyonellerin ve iş hayatına yeni atılan kullanıcıların yer aldığı bir platformdur. Bu sebeple şirketin ve şirkette çalışanların hesaplarının olması yararlı olacaktır. Linkedin profilinde iş bilgileri, kişisel bilgiler, geçmiş iş tecrübeleri, çalışılan pozisyon ve unvan muhakkak bulunmalıdır. Profil oluştururken dikkat edilmesi gereken bir başka nokta ise profil fotoğrafıdır. Önemli olmasının başlıca sebebi, iş dünyasında bir çok kullanıcıyla etkileşime geçen biri isimleri unutabilir ancak fotoğrafınız sayesinde akılda kalabilirsiniz. Profil fotoğrafınızı seçerken ünvanınızı ve iş tanımınızı göz önüne almanız size yardımcı olacaktır.

Untitled-1

Linkedin hesabınızı günlük 30-40 dakika ayırarak aktif tutabilir, paylaşımlar yaparak ve yapılan paylaşımların tartışmalarına katılarak hesabınıza dikkat çekebilirsiniz. Gün içindeki iş döngünüze bağlı olarak bir sabah bir akşam olmak üzere yaptığınız paylaşımlar Linkedin üzerinde aktif olarak vakit geçirmek sizin iş bağlantılarınızın artmasına yardımcı olabilir.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.