Sony Xperia XZ Premium’a yeni bronz pembe renk seçeneği geldi

Sony’nin Mobil Dünya Kongresi’nde sahneye çıkardığı Snapdragon 835’li Xperia XZ Premium modeline bronz pembe renk seçeneği geldi. Yeni varyantın Haziran sonunda piyasaya çıkması bekleniyor.

25-04-2017

Sony Xperia XZ Premium, bu Şubat ayında düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtıldı ve etkinlikte duyurulan En İyi Yeni Akıllı Telefon olarak seçildi. Tanıtım sırasında Sony, telefonun parlak krom ve derin siyah olmak üzere iki renk seçeneğiyle geleceğini açıklamıştı.

Ancak Sony Mobile, Twitter hesabı üzerinden premium akıllı telefonu için yeni bir renk seçeneği olan Bronz Pembe’yi duyurdu. Sony’nin Xperia Renk Tasarımcısı Satoshi Aoyagi, rengin “sıcaklık hissi verirken aynı zamanda üstün özellik ve tasarımı” temsil ettiğini söyledi.

Yeni varyantla birlikte Xperia XZ Premium’a daha canlı bir renk isteyen müşterileri memnun edecek yeni bir seçenek eklenmiş oldu. Cihazın özellikleri ve tasarımı aynı; 5.5 inç 4K HDR ekranın yanı sıra ön ve arkada Corning Gorilla Glass 5 bulunuyor.

Sony ayrıca diğer renk seçeneklerinin Haziran ayının başında yaklaşık 640£’luk bir fiyatla stoklarda olacağını belirtirken Bronz Pembe renkli Xperia XZ Premium’un Haziran sonunda İngiltere’ye ulaşacağını açıkladı. Cihazın 4GB RAM ve microSD kart kullanılarak 256GB’a kadar genişletilebilen 64GB dahili depolama birimi ile gelmesi bekleniyor.

Akıllı telefonda Qualcomm’un Snapdragon 835 platformu çalışırken EIS, öngörülebilir faz algılamalı ve lazer otofokus özellikli 19MP arka kamerası (Sony IMX400 sensör) var. Ön kamera kapasitesi ise 22mm geniş açılı lens ve f/2.0 diyafram açıklığı ile 13MP’ye ulaşıyor.

Sony’nin yeni telefonunun dikkat çeken bir diğer yönü de 5 kat daha hızlı görüntü tarayarak daha keskin hareketli görüntüler sunabilen Exmor RS sensörlü Motion Eye arka kamerası. Yeni telefonun içindeki pil, Quick Charge 3.0 ve Sony’nin Stamina moduyla 3.230mAh kapasiteye ulaşıyor. Ayrıca cihazın kutudan Android 7.1 Nougat’la çıktığını belirtelim.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.