Sony’nin, VAIO Tableti İlk Kez Görücüye Çıktı !

Finsansal açıdan zor dönem geçiren ve zarar açıklayan Japon teknoloji devi Sony, hibrid özellikli Windows 8’li tableti VAIO Duo 11’in yanı sıra VAIO Tap 20 dokunmatik bilgisayarını IFA Fuarı’nda tanıtarak sürpriz yaptı.

Viao Tap 20, Windows 8 ile birlikte dokunmatik ekran olarak çalışacak. 20 inç ekrana sahip cihaz stand, klavye ve fare ile birlikte kullanıldığı zaman normal bir bilgisayara dönüşebiliyor. Ama bütün bunlar olm

adan da büyük bir tablet görevi alıyor. Aile masa oyunları ve benzeri işlevler için harika bir ürün. Tablet bilgisayar Intel’in Core işlemci i3, i5, i7 gibi seçenekleri ile geliyor.Cihaz 4GB-8GB RAM, 750GB veya 1TB HDD, 900×1600 ekran çözünürlük, WiFi, Bluetooth, USB 3.0 ve dahili bir web kamerası ile donatılmış. Sony Vaio Tap 20 belirli ülkelerde 2012 yılının sonuna doğru ekim ayından itibaren satışa sunulacak. Windows 8 ve 8 Pro işletim sistemine sahip Sony VAIO Duo 11 tableti beklendiği gibi IFA 2012 fuarında resmi olarak duyuruldu.Tasarım olarak Eee Pad Slider modeline benzeyen VAIO Duo 11, Ultrabook seviyesinde hibrid bir tablet olarak üretilmiş. Kızaklı tasarıma sahip olan cihaz, 11.6 inçlik dokunmatik ekranda Full HD çözünürlük sunuluyor.

www.rellamedya.com

 

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.