Teknolojik Çanta : Swenna

30-04

 

Günümüzde kullandığımız bütün ürünler teknolojiye ayak uydurmuşken çantalarımız niye geride kalsın ki! İşte karşınızda teknoloji ile bürünmüş Swenna Akıllı Çantaları.

Peki bu çantayı diğerlerinden ayıran özellikleri öğrenmek ister misiniz?

İlginizi Çekebilir : Tik-Tok Çılgınlığı 😉

Swenna çantaların en belirgin özelliği, herhangi bir kablo ya da aksesuar gerekmeden telefonlarınız özel cepte şarj oluyor. Ayrıca, Temmuz 2019’da güncellenecek olan bluetooth özelliği ile Swenna akıllı çanta gelen aramalarda titreyerek hiçbir çağrıyı kaçırmamanıza yardımcı oluyor. Kablosuz şarj cebini kullanmak istemeyenler için USB girişi de mevcut tabii.

Kablosuz şarj videosu sizlerle ☺

 

Diğer özelliklerinden bahsetmek gerekirse; Çantanızın derinliklerinde eşya aramanızı kolaylaştırmak için LED aydınlatma, suya dayanıklılık, anahtarınızı çantadan çıkartmaya uğraşmamanız için özel anahtarlık bölümü, kol kısımlarında manyetik kulaklık tutucular ve farklılık yaratan özelliklerden biri olan RFID koruma cebi…

RFID – Radyo Frekanslı Koruma Cebi ile Swenna akıllı çantalar, kablosuz sinyalleri geçirmeyen bu cep içindeki özel eşyalarınızı hırsızlardan koruyor.

32dbefaf-3ff6-11e9-b6d7-0050560101a3

 

Atakan Sayın ve Büşra Demirezen tarafından hayata geçirilen Swenna çantaları Arıkovanında satışı sunulmuştur.

İlgililerine duyurulur. ?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.