Twitter CEO’su açıkladı: Tweet düzenleme özelliği geliyor.

Twitter-CEO-su-acikladi-Tweet-duzenleme-ozelligi-geliyor107618_0

Twitter’ın kurucusu ve CEO’su Jack Dorsey, mikro-blog platformuna kullanıcıların uzun süredir beklediği “tweet düzenleme” özelliğini eklemeyi planladıklarını açıkladı.

Tweet düzenleme özelliğinin geldiği taktirde, belirli bir zamandan önce atılan tweetleri düzenleyemeyeceğinizi ifade eden Dorsey, atılan bir tweetin 5 ile 30 saniye arası bir gecikme sağlanarak düzenlenebileceğini ifade etti.
Başka bir deyişle, bir tweeti yayınladıktan sonra söz konusu yazım hatalarını gidermek için 30 saniye içinde düzenle butonuna basmanız gerekecek, aksi halde tweet düzenleme özelliği kullanılamayacak.

Deneyimli yönetici ayrıca tweet düzenleme özelliğinin uzun süreli olmasını düşünmediklerini çünkü bunun Twitter’ın “gerçek zamanlı doğasına” aykırı olduğunu ve bir tweette düzenleme yapsanız bile orijinal halinin gösterilmeye devam edeceğini söyledi. Twitter, her ne kadar bir düzenleme butonunun geleceğini bildirse de bu butonun nasıl kullanılacağı ve ne zaman geleceği hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.