Ünlü Mucitten Mükemmel Bir Hoverboard; Flyboard Air

Suyla havalanan jetpack’leri ile tanıdığımız Fransız mucit ve jet ski şampiyonu Franky Zapata bu sefer yepyeni bir ürünle karşımıza çıktı. Geçtiğimiz günlerde Youtube üzerinden yeni buluşu Flyboard Air’i tanıtan bir video paylaştı. Henüz ilk deneme testi olması dolayısıyla gölün üzerinde yapılan deneme 3 dakika 55 saniye sürdü. Maksimum havada kalma süresi yakıt dolayısıyla 10 dakika olsa da geliştirilmeye açık gözüküyor. En ilgi çekici yanlarından biri ise yakıt tüpünün kullanan kişinin sırtında taşıyor olması. Herhangi bir yere bağlı olmaması oldukça ilgi çekici. Araç havalanmak için jet motorlarından güç alıyor ve yaklaşık 3 kilometre yukarıya çıkabiliyor. Testte 55 km hız yaptığı kaydedilen Flyboard Air  150 km kadar hıza çıkabiliyor.

jhtgjfjfjg

Zapata Racing yeni hoverboardları hakkında pek bilgi vermeselerde Youtube kanalları üzerinden yayınladıkları videoda yeni testlerin geleceği sinyalini alıyoruz.

Dilerseniz videoyu buradan izleyebilirsiniz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.