Ve S4, S3’ü geride bıraktı!

Piyasaya çıkalı henüz bir ay olan Galaxy S4, Galaxy S3’e ait satış rekorunu işte böyle kırdı!

Samsung, yeni amiral gemisi modeli Galaxy S4’ün, piyasaya çıkalı henüz bir ay bile olmadan 10 milyonluk satış bariyerini aştığını açıkladı. Aslında S3’ün biraz geliştirilmiş halinden başka bir şey olmadığı yönündeki eleştirilerin gündemde olduğu günlerde gelen bu haber, satışlarla ilgili kaygıların yersiz olduğunu gösteriyor.

Bu durumda Galaxy S4’ün, Samsung’un en hızlı satan akıllı telefonu olduğu belirtiliyor. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Galaxy S3’ün 10 milyon bariyerini aşması, 50 günden uzun sürmüştü. Serinin en beğenilen modellerinden Galaxy S2 ise ancak beş ayda bu satış başarısını yakalayabilmişti.

Galaxy S4 ile ilgili bir diğer haber de telefonun renk seçenekleriyle ilgili. Daha önce S4’ün Blue Arctic ve Red Aurora isimli iki yeni renk seçeneği sunacağını bildirmiştik. Şimdi gelen haberler eklenen iki yeni renk ile birlikte telefonun sunduğu seçeneklerin daha da artacağını gösteriyor. Önümüzdeki aylarda piyasaya sürülmesi beklenen yeni mor ve kahverengi renk seçenekleri, Purple Mirage ve Brown Autumn isimlerini taşıyor.

Galaxy S4’ün satış rakamlarının açıklanmasının ardından gözler HTC’ye ve HTC One modeline çevrilmiş durumda.

[alıntı]

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.