WhatsApp artık bilgisayarda!

Mobilin gözde chat uygulaması WhatsApp, ilk masaüstü işlemcisini bugün yayınladı. Şirketin blogunda paylaştığı haber ile duyurulan yenilik, Android, Blackberry ve Windows kullanıcılarının WhatsApp mesajlaşmalarını web ve mobil arasında kesintisiz olarak sürdürmesini sağlayacak.

iOS kullanıcıları içinse kötü haber veren WhatsApp uygulamanın Apple’ın kısıtlamaları nedeniyle, şimdilik, mümkün olmadığını belirtiyor.

Nasıl kullanılacağını  sizlere kısaca anlatmak isterim; Öncelikle telefonunuzda WhatsApp’ın son sürümünün güncellenmiş olması gerekmektedir. Güncellemeyi yaptıktan sonra ilk önce Web uygulamasını kullanmak için Google Chrome tarayıcısından https://web.whatsapp.com/ adresine gitmeniz gerekmektedir. Daha sonra WhatsApp uygulamanızı açtıktan sonra sol menüden WhatsApp Web başlığına tıklıyoruz ve bilgisayarınızdan gösterilen QR kodu WhatsApp uygulaması içinden telefonunuza okutmanız gerekiyor. Böylelikle WhatsApp web uygulaması telefonunuzla eşleşiyor ve sohbete web’den devam edebiliyorsunuz.

 

 

 

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.