WhatsApp Business Hesabı Olanlara Müjde Var!

12-11

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, hayatımızın ayrılmaz bir parçası olduğu kesin. Bu durumu çok iyi bilen WhatsApp, küçük veya orta çaplı işletmeleri ilgilendiren yeni bir özelliği ile  kullanıcılarını sevindirmeyi planlıyor.

WhatsApp, Business hesabı olan kullanıcılara yeni özelliğini paylaştı. Yeni özellikle birlikte işletmeler, kullanıcılara oluşturdukları katalogları paylaşabilecek, ürünlerini fotoğraflı olarak listeleyebilecek ve e-ticaret sitelerine yönlendirebilecek.

012a5d1d2e9cc1528bead06c227624ba93887589

Almanya, ABD, İngiltere, Brezilya başta olmak üzere kullanıma açılan Whatsapp Business hesabından Türkiye şuan için yararlanamıyor ama yetkililer özelliğin kapsamının büyüyeceğini belirtiyorlar.

Yakın zamanda ülkemize geleceğini varsaydığımız bu uygulamaya yabancı kalmamak için WhatsApp’ın paylaştığı videoya göz atmanızı ve uygulama geldiği anda etkili bir şekilde kullanabilmenizi dileriz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.