Xbox One takipçilerinin merakla beklediği detay açıklandı. Ancak pek sevindirici değil.

Microsoft, geçtiğimiz hafta Xbox One’ın Kinect takılı olmadan da çalışabileceğini açıklamış ve Xbox hayranlarını sevindirmişti. Bu gelişmeden sonra herkes, Kinect içermeyen Xbox One paketlerinin satışa sunulup sunulmayacağını merak etmişti. Microsoft sonunda bu konuya bir açıklık getirdi.

Microsoft’tan Phil Harrison’ın açıklamasına göre bütün Xbox One paketleri Kinect içerecek. Kinect olmayan Xbox One paketlerinin ihtimal dahilinde dahi olmadığını belirten Harrison, neden böyle bir karar verdiklerini ise şöyle açıkladı:

Xbox One ile Kinect ayrı sistemler değil, tek bir sistemdir. Xbox One’ın işlemcisi, Blu-ray’i, kumandası olduğu gibi Kinect sensörü de vardır. Bunlar konsol ekosisteminin parçalarıdır.

Xbox One’ı Kinect’le birlikte çok daha başarılı olacağını düşünen Harrison, evinde bir adet Xbox Onebulunduğunu ve Kinect sayesinde rahat kullanıma sahip olduğunu iddia etti. Diğer teknolojik cihazların da böyle özelliklere sahip olmasını dilediğini söyleyen Microsoft yetkilisi, bu kararın değişmeyeceğini de vurguladı.


www.rellamedya.com

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.