Yeni iPhone Türkiye Fiyatları Belli Oldu

Daha önce Apple’ın yeni çıkarttığı iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone Xr akıllı telefonların tüm özelliklerini paylaşmıştık. Yeni telefonlarla beraber yeni ve geliştirilmiş özellikler karşımıza çıkmıştı.

Yurtdışında 3 gündür ön siparişi alınan bu telefonların yurtdışı fiyatları Xs Max için 1099 dolar, Xs için 999 dolar ve Xr 799 dolar. Ailenin en gelişmiş ve en yeni üyelerinin Türkiye fiyatları da belli oldu.

Türkiye’de henüz satışa çıkmasa da yurtdışında önsiparişi alınan telefon, resmi olarak 21 Eylül’de mağazalarda yerini alacak. Telefonların Türkiye fiyatarına gelecek olursak; iPhone Xs Max 11,999 TL başlayan fiyatla satışa sunulacak. Xs Max 256 GB’lik versiyonu 13.999 TL ve en pahalı model Xs Max 512 GB versiyonu 15,999 TL olarak listelendi.

Apple’ın yapacağı hamleler ile fiyatlar değişiklik gösterebilir ama fikir sahibi olmak için dikkat edilmesi gereken ve olası fiyatlar böyle. Bakalım satışlarda durum ne olacak 🙂

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.