Yeni iPhone’da Flaşlı Selfie Kamerası Olabilir!

Apple’ın Eylül ayında tanıtması beklenen yeni iPhone’u, selfie odaklı ve flaşlı bir ön kamera ile gelebilir. iOS 9 kodlarında gizlenen yeni selfie kamerası ortaya çıktı!

Apple’ın Eylül ayında tanıtacağı iPhone 6S’nin özellikleri yavaş yavaş sızmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Force Touch dokunmatik ekran ile geleceği söylenen akıllı telefonun, şimdi de flaşlı selfie kamerasına sahip olacağı iddia ediliyor.
Şirketin bir kaç gün önce tanıttığı iOS 9 işletim sisteminin kodları arasında gözüken ön kamera flaşı, iPhone 6S’nin ön kamerasında flaş dahil büyük değişiklikler yapılacağına işaret ediyor olabilir. Hamza Sood isimli bir geliştirici tarafından ortaya çıkartılan yeni ön kamera özellikleri bir hayli ilgi çekici gözüküyor.

iphone6s

Sadece Flaş ile Sınırlı Kalmıyor!
Sızdırılan ön kamera özellikleri sadece flaş ile sınırlı değil. Hamza Sood’un bulduğu kodlara göre yeni iPhone’un ön kamerası 1080p çözünürlüğe, 240 fps yavaş çekim yeteneğine ve Samsung’un Galaxy serisi akıllı telefonlarında bir benzerini gördüğümüz panoramik selfie özelliğine sahip olacak.

Estetik Bozulmaz mı?

Ön kamera flaşına sahip akıllı telefonlar her ne kadar selfie çekimlerinde mükemmel olsa da, çoğu kullanıcı tarafından estetik olarak görülmemekte ve garipsenmekte. Apple‘ın estetik kavramını ön planda tuttuğu iPhone‘da, ön kamera için nasıl bir çözüm bulacağı merak konusu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.