Yükselen Teknoloji’19 Konferansı

oie_sKgteK9G5qVi

Ev sahipliğini Beykent Üniversitesi’nin yapacağı ve bu sene 4.sü düzenlenecek olan ” Yükselen Teknoloji’19 Konferansı ” 15 Mart 2019 tarihinde Ayazağa – Maslak kampüsündeki konferans salonunda gerçekleşecektir.

Yükselen Teknoloji’19 (YÜTEK’19), Beykent Üniversitesi ve Marmara bölgesindeki diğer üniversitelerden IEEE gönüllüleri , üniversite öğrencileri ve lise öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşecek olan bir etkinliktir.

15 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek konferansın akış listesi şöyledir:

etkinlik

Etkinlikte; ” Sektörlerin Teknolojik Gündemi ” hedefi ile yola çıkmış, teknolojik açıdan yükselişe geçen ve gelişmekte olan teknolojik ürünler çerçevesinde, sektörün lider kuruluşlarının geleceğin mühendis adaylarına, kendilerini sektöre hazırlamakla ilgili tavsiyelerini içeren oturumların yanı sıra farklı üniversitelerin IEEE üyelerinin bir araya gelerek fikir alışverişi yapmalarını, geleceğin mühendislerinin tanışarak birlikte bir şeyler üretme fırsatını sunmaktadır.

Yükselen Teknoloji’19 Konferansına kayıt olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.