Call of Duty: Modern Warfare Yeniden Bizlerle.

18-06-1

Oyun dünyasına 16 yıldır damgasını vuran ve unutulmaz hikâyeleriyle ölümsüzleşen Call of Duty, 2007 yılında piyasaya sürülen serinin 4. Oyunu Modern Warfare ile adını yeniden zirveye yazdırmaya hazırlanıyor.

Captain Price olmak üzere orijinal oyundaki birçok tanıdık yüzün geri döneceği en meşhur seri için beklentiler yüksek.

call-of-duty-modern-warfare-details-2-1920x1080

Infinity Ward stüdyo eş başkanı Dave Stohl, “Bu, her yönüyle yeniden yaratılmış bir Modern Warfare. Bizler, kuralların gri ve savaş çizgilerinin bulanık olduğu, bugünün dünya manşetlerinden ilham aldığımız duygu yüklü bir deneyim yarattık. Oyuncular, ikonik Avrupa şehirlerine ve Orta Doğu’nun patlamaya hazır atmosferine doğru, heyecan dolu ve kalpleri yerinden çıkaracak görevler için çeşitli uluslararası özel kuvvetlerin ve özgürlük savaşçılarının arasına katılacaklar. Ekim’de, bu yoğun ve heyecan verici oyunu, oyun severlerin oynaması için sabırsızlanıyoruz.’’ oyun hakkındaki yorumu da heyecanlı bekleyişi daha da artacağa benziyor.

İlginizi Çekebilir : Call of Duty Mobile  😉

Ayrıca Spec Ops modunu özlediyseniz Call of Duty: Modern Warfare’da yeniden kavuşacaksınız. Aynı eski günlerde ki gibi 🙂

 

Yeni Modern Warfare, kalbinizi yerinden çıkaracak destansı bir single-player hikaye, aksiyon dolu bir multi-player oyun alanı ve yeni takım oyunu içeriği ile duygu dolu anları size sunmak için geri geliyor.

Infinity Ward tarafından E3 2019’da duyurulan Call of Duty: Modern Warfare 25 Ekimde 2019’da PlayStation 4, Xbox One ve PC için yayınlanacak.

İlginizi Çekebilir : PUBG

CoD müptelaları şimdiden 25 Ekim’e hatırlatmalarınızı yapın.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.