Clash of Clans Neden Bu Kadar Popüler ?

13-06

Clash of Clans, Supercell tarafından geliştirilmiş mobil strateji oyunudur. Şehir kurma oyunu olarak adlandırılır ancak basit bir şehir kurma oyunu olmadığı için milyonlarca oyuncusuyla adını zirveye yazdırmıştır.

Android ve iOS versiyonları bulunan Clash of Clans’ta, adını kendiniz koyacağınız bir köyünüz oluyor ve oyun ilerledikçe köyünüzü geliştirerek büyüttükçe büyütüyorsunuz.

1

Büyüyen köyünüz için ister çok, ister az zaman harcayabilirsiniz.  Ben oyun tutkunuyum gerekli zamanı köyüm için harcarım diyorsanız eğer savaşlarda ki başarınızda bir o kadar daha hızlı oluyor. Çalışan veya boş vakit değerlendirmek için Clash of Clans oynuyorsanız günde birkaç kere köyünüzü kontrol ederek gerekli gelişmeyi yine sağlayabilirsiniz.

2

Clash of Clans, savunma ve saldırı üzerinedir. Belediye binasının seviyesine göre verilen duvar ve savunma silahları ile köyünüze gerçekleştirilen saldırıları geri çevirebilirsiniz. Eğer köyünüze saldırı olursa, biriktirmiş olduğunuz altın ve iksirler yağmalanabilir ama tamamını ele geçirilemez. Saldırı altında köyünüzü kaybederseniz size verilen kalkan sayesinde diğer saldırılardan korunmuş olursunuz.

İlginizi Çekebilir : Call Of Duty Mobile

Oyunda savunma silahları geliştirmek için altına, asker üretmek ve geliştirmek içinde iksire ihtiyacınız var. Bu ikili arasındaki dengeyi korumak önemli.  Çünkü saldırıya önem verirseniz köyünüz savunmasız kalır, savunmaya önem verirseniz saldırı gücünüzün az olması nedeniyle başarısız saldırılar yaşayabilirsiniz.

3

Oyunun uzun yıllardır zirvede olmasının asıl nedenlerinden biri köyünüzün gelişimini kısa bir süre de yapamayacağınız ve gelişen rakiplerinizle aranızdaki farkı kapatmak için sürekli çabalamak yıllarınızı alacaktır.

İlginizi Çekebilir : PUBG

Her iki platformda da oyunun zirveye taşınmasında Liam Neeson’un yer aldığı  Clash of Clans’ın Super Bowl reklamının da katkısı büyük.

İşte o reklam 🙂

 

Bir sonraki adımınızı iyice düşünmeniz gereken Clash of Clans’ta başarılar diler. Köyümüze de bekleriz 🙂

 

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.