Turkcell İle PUBG Mobile Heyecanı Kesintisiz Devam Edecek.

08-07

Dünyanın birçok yerinde olduğu gibi Türkiye’de de adından oldukça söz ettiren PUBG, mobil versiyonuyla da oyun tutkunlarının listesindeki yerini garantiledi. Hal böyle olunca Turkcell herkesi peşinden koşturan macera oyunu PUBG Mobile’a özel bir girişimde bulundu.

Oyun geliştirici Tencent Games ile yapılan işbirliği sayesinde; oyuncular Wi-Fi bağlantısına ihtiyaç duymadan, istedikleri her yerde kesintisiz olarak PUBG Mobile heyecanını yaşabilecekler.

resim - 2

 ‘’ Gaming ‘’ adını verilen internet paketleri sayesinde PUBG’yi telefonunuzda oynarken kota derdine düşmeyeceksiniz. Çünkü Gaming paketleri ile PUBG Mobile internet kullanımından düşmüyor. J yani mobil veri üzerinden oynanırken internet paketinizden harcamıyor.

İlginizi Çekebilir 🙂 PUBG Çılgınlığı

Gaming paketlerini iki ayrı şekilde beğeniye sunulmuş durumda.

 ‘’ Oyna ‘’ paketi ile PUBG Mobile’da geçerli 3 GB internet paketine sahip olurken, ‘’ Oyna – İzle ‘’ paketi ile PUBG Mobile ve Youtube’da geçerli 5 GB internete sahip olacaksınız. Tarifenize ek olarak alabileceğiniz paket fiyatları ise 9 TL ve 19 TL olarak düzenlenmiş.

resim - 1

Dijital operatör uygulaması, çağrı merkezi ve Turkcell iletişim merkezlerinden Gaming paketlerini alabileceğiniz gibi, almak istediğiniz paketin ismini yazarak 2200’ye SMS göndererek de satın alabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir : CoD Mobile

Mobil cihazlara tanımlanacak paketlerle Turkcel’liler ‘’ internetim bitecek ‘’ endişesine kapılmadan istediği her yerde oynama imkanına sahip olacaklar. Turkcell’in bu konu ile ilgili sloganı ‘’ Turkcell’de oyunlar internetin bitince değil, sen istediğinde biter! ‘’ olması da şimdilik PUBG Mobile için ama ileride ki zamanlarda milyonları peşinden sürükleyen oyunlar içinde devam edeceğe benziyor.

Bekleyip göreceğiz ?

You may also like...

1 Response

  1. 08 Ağustos 2019

    […] İlginizi Çekebilir : Turkcell Pubg Mobile paketi […]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.