Bu Telefon Çok Konuşulacağa Benziyor… Samsung Galaxy A80 İle Tanışmalısınız ;)

a80

Samsung, 2018 yılında düşüşe geçen telefon satışlarını 2019 Galaxy A serisi özellikle de Galaxy A80 ile canlandırmayı planlıyor. Galaxy A ailesinin en üst sırasında yer alan  Galaxy A80 döner kamerası diğerlerinden ayırıyor.

 

İlginizi Çekebilir : Galaxy S10 🙂

Galaxy A 80’in genel özelliklerine bakmak gerekirse en dikkat çekici yanı  tasarımı diyebiliriz. Samsung’un ilk çentiksiz, deliksiz tam ekranlı akıllı telefonu olarak karşımıza çıkıyor. Bu nedenle de cihazın önünde herhangi bir selfie kamerası bulunmuyor.

İlginizi Çekebilir : SAR Değerlerine Göre En İyi Telefon : Samsung 🙂 

Videoda da izlediğiniz üzere kızaklı sisteme sahip arka kamera açıldıktan sonra ön kamera olarak kullanılıyor ve bu özellik Samsung Galaxy A80’i rakiplerinden ayırıyor.

Ekran Alıntısı

6.7 inç boyutunda ( 1080 x 2400 piksel  ) Full HD + Super AMOLED ekrana sahip iken 3.700 mAh ve 25 W hızlı sarj destekli batarya ile bizleri  karşılıyor.

İlginizi Çekebilir : Samsung Fold’un rakibi Huawei Mate X 🙂

Snapdragon 730 işlemciden güç alan A80, 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı sunuyor. 3’lü arka kamera kurulumuyla gelen telefonun 48 megapiksel ana, 8 megapiksel ikincil ve ToF kamerası bulunuyor.

Galaxy A serisi genel tanıtım videosu :

En merak edilen konuya gelecek olursak 🙂 Galaxy A80, 29 Mayıstan itibaren satışa sunulacak ve fiyatı ise 649 dolar olarak belirlenmiş durumda  😉

You may also like...

1 Response

  1. 21 Ağustos 2019

    […] İlginizi Çekebilir : Samsung Galaxy A80 […]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.